המורשת האדריכלית של שכונת הדר הכרמל (מורחב)
הרצאה במסגרת תערוכת "עירפאים" במוזיאון מוניו גיתאי לאדריכלות. 15.01.2022.
מלבד מבנים ופרטי בניין יפים הדר הכרמל מספקת לנו מורשת דרכה אפשר ללמוד על אדריכלות ותכנון איכותיים. בהרצאה ניסינו לבחון מה הם אותם מרכיבים וכיצד הם משפיעים על החוויה שלנו בשכונה.
השתתפות בפודקאסט של "הטכניוניסטים" מטעם ארגון בוגרי הטכניון העוקב אחר הסיפור האדריכלי וההיסטורי המרתק של בניין דנציגר בקרית הטכניון. פורסם 12.10.21
המורשת האדריכלית של שכונת הדר הכרמל (מקוצר)
הרצאה במסגרת דיון על עתידה של שכונת הדר שערכה עמותת "מרחב". 05.10.21
על האדריכלות בשכונת הדר, הגורמים המשפיעים עליה, הגיוון הגדול שבה וכמובן המון דוגמאות ממבני מופת ועד לפרטי בניין.
קרית הטכניון כמוזיאון לאדריכלות ישראלית
הרצאה במסגרת סדרת ההרצאות של ארגון בוגרי הטכניון. 09.09.20
על ההיסטוריה התכנונית של הקמפוס, כמה מבנים שחייבים להכיר, שימור מבנים בקמפוס ואיך לא....גם המבנה ההיסטורי בהדר.
פרויקט הגמר שלי בתואר השני בעיצוב אורבני בצלאל. 13.08.20
הפרויקט עוסק בתפר שבין הטבע העירוני בעיר לבין השכונות שבה בניסיון ליצור מרחב ציבורי חדש הקושר את תושבי העיר אל הטבע.
לפרטים נוספים ראו בעמוד המחקר.
שבילים במקום כבישים, עצים במקום מכוניות
הרצאה במסגרת "הליכות ג'יין" חיפה 2020 16.05.20
מה היה קורה אם הכבישים והמכוניות היו מפנים את מקומם לטובת מרחבים ציבוריים ואנשים? מחשבה שהחלה עם הגל הראשון של הקורונה וגרמה לי לדמיין (ולאייל אלרון לאייר את זה).